SERVICII
ISO 9001ISO 14001OHSAS 18001ISO 22000 (HACCP)ISO 15189ISO 17025SISTEME INTEGRATEPOST-CERTIFICARE ISOISO 26000ISO/IEC 27002BS 25999ISO 27001ISO/IEC 27005SA 8000SSM si PSIServicii contabileResurse UmaneAsistenţă financiarăAudit financiarConsultanţă fiscală
VA PREZENTAM

Consultanta
SA 8000

Despre Noi |  Consultanta | Cerere Oferta | Cariere| Clienti 
 

Consultanţă fiscală

Vă ghidăm în labirintul taxelor

Avem echipe specializate în toate domeniile consultanţei fiscale, de la impozite directe şi indirecte la impozitarea veniturilor persoanelor fizice detaşate, furnizând informaţii detaliate, necesare pentru a lua decizii eficiente din punct de vedere fiscal.


Planificare privind impozitarea companiilor

Planificare fiscală internatională: propunerea şi implementarea de scheme şi tranzacţii transfrontaliere, eficiente din punct de vedere fiscal.

Serviciile de consultanţă pe care le oferim clienţilor acoperă aspecte diverse privind impozitarea internaţională, incluzând:

 • Planificare fiscală internaţională pentru a beneficia de scutiri de impozite, cu respectarea legislaţiei privind operaţiunile valutare şi impozitarea la sursă

 • Consultanţă privind TVA şi taxele vamale
 • Administrarea impozitelor datorate de persoanele detaşate în România sau în străinătate
 • .

Planificare strategică fiscală: propunerea şi implementarea de scheme fiscale adecvate pentru domenii precum achiziţii, reorganizări, lichidarea investiţiilor, inclusiv due-diligence fiscal, dar şi propuneri pentru strategii de ieşire din afacere. Consultanţa pe care o acordăm include:

 • Structurarea eficientă a achiziţiilor pentru a obţine beneficii sau scutiri fiscale
 • Identificarea şi implementarea măsurilor necesare pentru a beneficia de scutiri/facilităţi fiscale la vânzarea acţiunilor deţinute la companii din România sau străinătate
 • Optimizarea fiscală a costurilor privind finanţarea
 • Minimizarea costurilor fiscale ale tranzacţiei (impozit pe profit, TVA etc.)
 • .
Servicii de asistenţă fiscală pentru persoane fizice

Servicii pentru persoane detaşate (expatriaţi): asistenţă pentru realizarea formalităţilor legale şi fiscale, optimizare fiscală. Pentru a veni în sprijinul expatriaţilor şi a găsi soluţii eficiente, putem administra cu succes aspecte precum dubla impunere sau diferitele reglementări privind impozitele şi asigurările sociale din diferite ţări. Înţelegem problemele de care se lovesc atât angajatorii, cât şi angajaţii care lucrează sau intenţionează să lucreze în străinătate. Putem asigura minimizarea costurilor de detaşare, furnizându-vă servicii personalizate, adaptate condiţiilor în care vă desfăşuraţi activitatea.

Optimizarea pachetelor salariale: identificarea şi implementarea oportunităţilor de optimizare fiscală, avantajoase atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori. Creşterea costurilor salariale, dar şi importanţa resurselor umane în cadrul companiilor fac ca planificarea fiscală a acestora să devină esenţială în orice afacere.

Consultanţa noastră de specialitate, adaptată la nevoile dumneavoastră, vă ajută la:

 • Reducerea costurilor salariale
 • Implementarea celei mai eficiente strategii de remunerare (incluzând acţiuni preferenţiale, sisteme de premiere, beneficii pentru salariaţi, împrumuturi, indemnizaţii de delegare, plăţi compensatorii şi alte aranjamente eficiente fiscal)
 • Impozitarea managementului şi salariaţilor la cele mai mici rate şi utilizarea eficientă a dividendelor
 • Remunerarea eficientă a muncii prin utilizarea deducerilor fiscale de fiecare dată când este posibil şi reducerea costurilor de administrare la minimum.
TVA, accize şi taxe vamale

Multe companii se lovesc de dificultăţi în înţelegerea şi aplicarea TVA-ului şi taxelor vamale. Noi cunoaştem aceste probleme, avem soluţii şi vă putem ajuta în identificarea celor mai bune oportunităţi pentru maximizarea cash-flow-ului şi a facilităţilor disponibile în ce priveşte TVA, accize sau taxe vamale.


Impozitarea întreprinderilor mici şi mijlocii

Optimizarea fiscală constituie un aspect esenţial pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM). Acesta afectează situaţia financiară actuală, dar poate avea şi implicaţii pe termen lung. Avem în vedere fondurile europene care pot fi atrase pentru a fi investite în afacerea dumneavoastră.

Optimizarea constă în respectarea legii şi minimizarea sumelor datorate ca impozite. Pentru aceasta vă asigurăm o consiliere corespunzătoare pentru identificarea şi folosirea avantajelor fiscale.


Pentru mai multe detalii vă rugăm să trimiteţi mesajul dvs. pe e-mail.


 
Legislatie


 CALITATE

 

 HACCP

 

 MEDIU

 

 SA 8000

 

 SECURITATEA  INFORMATIEI

 

 PSI

 

 SSM
STATISTICI
SEO Romania
 
               Prezentare Oferte de consultanta RACIS
 Prima Pagina | Servicii | Cerere Oferta
Copyright © 2011- Racis